Wie kaatst, is welkom bij Stichting Score

Als beginnend kaatser train en speel je wedstrijden bij je lokale kaatsvereniging. Vind je het kaatsen leuk en wil je je verbeteren, dan kun je aanvullend op de trainingen bij je eigen vereniging ook trainen bij kaatsschool Score. Je traint samen met leeftijdsgenoten en zo kun je een mooie stap maken richting regiowedstrijden en KNKB wedstrijden. Kaatsen bij een kaatsschool is een mooie meerwaarde voor je talentontwikkeling. Score heeft gediplomeerde kaatstrainers om jou kaatstraining te geven. Ben je nog een kabouter of al junior/senior, er is voor iedereen een plekje!

Misschien zitten wij al bij jou in de buurt, de kaatstrainingen worden gegeven in Franeker, Dronrijp/Menaldum, Morra, Exmorra, Raerd en Hijum/Finkum. Welke trainingen wanneer en waar worden gehouden, vind je op de website www.stichtingscore.nl onder het kopje kaatsen. 

Ben je benieuwd of het iets voor jou is, kom dan een keer langs bij onze trainingen. Je kunt vrijblijvend een keer mee trainen en de mogelijkheid bestaat om je halverwege het seizoen nog aan te melden. Elk seizoen organiseert Score ook een aantal introductie/ proeftrainingen, waar je vrijblijvend aan mee mag doen.

Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat je veel plezier hebt in het kaatsen, daarom organiseren wij bij onze kaatsschool gezellige/sportieve kaatsdagen en wordt het seizoen afgesloten met een wedstrijd waar je prijzen kan winnen.


Naast het veldkaatsen, kun je ook muurkaatsen bij Score. Wij bieden verschillende trainingspakketten aan, voor zowel het veldkaatsen als het muurkaatsen.


Ben je nieuwsgierig geworden naar het veldkaatsen of wallball, kijk dan eens voor meer informatie op onze website www.stichtingscore.nl
Klik op de button kaatsen, waarna je je nadere keuze kunt maken. 


Hebben wij jou door dit artikel en/of de website enthousiast gekregen voor onze kaatsschool, neem dan contact op door een mail te sturen naar info@stichtingscore.nl
Heeft mailen niet jouw voorkeur? Dan kun je uiteraard ook altijd bellen met kaatsschool Score. Je belt daarvoor met Simon Minnesma, zijn telefoonnummer is 06- 10 12 14 42.


Waar je ook voor kiest: Score wenst je veel kaatsplezier! Sowieso graag tot ziens op het kaatsveld of in de sporthal!